Possible Social, Economic and Security-Political Causes of Terrorism: View of Experts from the Czech Republic - Břeň, Jan
Predstavenie sociálnych (sociálna nerovnosť, životné podmienky), hospodárskych (výkonnosť, inflácia) a bezpečnostno-politických (korupcia, kriminalita) faktorov ako možný podnet pre budúce teroristické aktivity. Analýza názorov českých respondentov na každý faktor zvlášť. Zostavenie rebríčka možných príčin terorizmu.