Influence of Innovation Activities on CSR of SMEs in Selected CEE Countries - Gáborová, Ivana
Inovácie a ich vplyv na spoločenskú zodpovednosť podniku (SZP). Vysvetlenie vzájomného prepojenia medzi inováciami a SZP. Dokázanie mimoriadnej angažovanosti MSP v oblasti inovácií prostredníctvom empirického výskumu.