Applying Automation in Slovak Tourism Industry - Benefits and Issues - Kordoš, Marcel
Analýza problematických aspektov v rozvoji slovenského cestovného ruchu v podmienkach priemyslu 4.0. Odhad vplyvu automatizácie a robotizácie na vznik, prípadne zánik pracovných miest v slovenskej ekonomike.