Technologická studená vojna predbehla koronavírus - Rifaiová, Daniela
Napätie v medzinárodnom obchode zneisťujúce firmy a utlmujúce podpis prvej fázy obchodnej dohody USA s Čínou. Čína a zlepšovanie podnikateľského prostredia. Hrozba protekcionizmu k obchodu zo strany USA. Rizikové obmedzenia v medzinárodnom obchode (elektronika, počítačové technológie, softvér, izolácia).