Marketing založený na dátach - Tarča, Alexander
Na to aby firma bola úspešná na trhu musí nazbierať čo najviac dát a vedieť ich premeniť na presné procesné kroky. Tento trend sa týka aj marketingu danej spoločnosti. Marketing sa už presunul do digitálnej sféry a vidíme trendy, ktoré sú podporované hlavne dátovou analýzou. Znamená to, čo najlepšie skúmanie vyselektovanej vzorky a cielenie reklám. Moderné technológie taktiež prinášajú okamžitú spätnú väzbu úspešnosti takéhoto typu marketingu a nástroje na jeho vylepšovanie.