Economic Consequences of Immigration to Austria - Tupá, Magdaléna
Hodnotiaci model hospodárskych ziskov a strát z migrácie v Rakúsku. Určovanie ekonomických dopadov migračných vĺn (utečenci a obyvatelia strednej Európy) na rakúske hospodárstvo.