Leadership Competencies at Large Industrial Companies: Model of Competencies - Vraniak, Lukáš
Skúmanie relevantných manažérskych kompetencií zohrávajúcich dôležitú úlohu vo vedení veľkých priemyselných podnikov na južnej Morave. Identifikácia súčasných vedeckých prístupov v oblasti výskumov, klasifikácie a zloženia daných kompetencií. Zostavenie modelu.