Linguistic Landscape and Reading Comprehension in Foreign Languages Teaching - Kolečáni Lenčová, Ivica
Jazyková krajina - skúmanie didaktického potenciálu a možnosti využitia vo výučbe cudzích jazykov (najmä v oblasti čítania s porozumením) v predgraduálnom vzdelávaní budúcich učiteľov cudzích jazykov a jeho implikácia do vyučovania na základných a stredných stupňoch vzdelávania. Príklady vyučovacích techník pre prácu s jazykovou krajinou.