Opatrenia počas obdobia pandémie vo vzťahu k miestnym daniam - Mitringová, Jaroslava
Mimoriadne opatrenia v súvislosti so šírením COVID-19 v oblasti miestnych daní a poplatkov, ako aj ich daňovej kontroly a daňového konania podľa novelizácie zákona č. 67/2020 Z.z.