Vybrané príklady účtovania obcí, rozpočtových a príspevkových organizácií - Šabíková, Ingrid
Rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie a obce účtujú v zmysle opatrenia MF SR č. MF/16786/2007-31, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre ROPO, štátne fondy, obce a VÚC. Príklady účtovania u vybraných účtovných jednotiek.