Vykonávanie zmien rozpočtu v podmienkach územnej samosprávy - Konečná Veverková, Ingrid
Obce na základe priebežného sledovania plnenia príjmov a čerpania výdavkov vykonávajú zmeny rozpočtu vrátanie zmien programov obce. Konkrétne zmeny podľa § 14 zákona č. 583/2004 Z. z. Vykonávanie zmien rozpočtu v roku 2020.