Uzbekistan - klenoty v bavlne a Aralské more - Csachová, Stela
Poloha a stručné fyzicko-geografické pomery Uzbekistanu. Obyvateľstvo a hospodárstvo krajiny. Najvýznamnejšie mestá a ich najnavštevovanejšie pamiatky. Aralské jazero.