Hypotéky přes API usnadní práci poradcům - Sobková, Martina
Predstavenie fintechovej novinky API, ktorá ponúka užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré umožní externým poradcom využívať interné systémy banky pre zjednanie úverov. Plány ostatných bánk v oblasti technológií.