Ako budovať frontendy v bankovníctve - Konečný, Tomáš
Zásadné zmeny v ekonomike a aj na bankovom trhu v dôsledku pandémie. Identifikácia niekoľkých dôsledkov, ktoré budú determinovať vývoj frontendov v najbližšej dobe či už z biznisového, technologického alebo procesného pohľadu.