Ako sa pripraviť na očakávané zvýšenie povodňových prietokov Dunaja v budúcnosti - Mišík, Martin
Úloha inundačných území Dunaja pri transformácii povodňových prietokov. Zmenšenie inundačných území Dunaja. Zvyšovanie povodňových prietokov Dunaja. Obnova retenčných priestorov vybraných inundačných území Dunaja. Úvaha o povodňových škodách.