Použitie jednoduchých metód viacrozmerného porovnávania: analýza zadlženosti domácností - Labudová, Viera, 1958-
Jednoduché metódy viacrozmerného porovnávania (metóda poradí, bodovacia metóda a metóda vzdialenosti od fiktívneho objektu) a ich praktická aplikácia pri analýze zadlženosti domácností vybraných krajín EÚ. Princíp týchto metód. Priestorová analýza dlhu domácností v krajinách, ktoré sa zúčastnili prieskumu o financovaní a spotrebe domácností – Household Finance and Consumption Survey.