Uplatňovanie európskych obstarávacích princípov v procese národného verejného obstarávania - Kováčiková, Hana
Dodržiavanie princípov verejného obstarávania ako základný predpoklad správneho obstarávania, efektívne nakladanie s verejnými financiami (nediskriminácia hospodárskych subjektov, rovnaké zaobchádzanie, transparentnosť, proporcionalita, hospodárnosť a efektívnosť, riadna správa vecí verejných a účinná právna ochrana). Uplatniteľnosť európskych princípov v národnom verejnom obstarávaní. Analýza uplatňovania princípov verejného obstarávania v rozhodovacej praxi slovenských a európskych súdov.