Prístup hospodárskych subjektov z tretích krajín na trh verejného obstarávania EÚ - Zigo, Daniel
Analýza trhov verejného obstarávania v rámci Európskej únie a tretích štátov. Spôsob fungovania jednotného vnútorného trhu verejného obstarávania Európskej únie, základné zmluvy zakladajúce vzťahy s tretími štátmi, politika a základné ciele Európskej únie v rámci verejného obstarávania. Súčasná situácia v súvislosti s prístupom na trhy verejného obstarávania tretích štátov a možné riešenia súčasnej nevýhodnej pozície Európskej únie voči tretím štátom.