Darknet as a Tool for Illicit Arms Trade - Chrvalová, Lujza, 1994-
Popis vlastností nástroja - darknetu, súvisiace právne predpisy, súčasné trendy a problémy pomocou metódy syntézy a následnej analýzy kvalitatívnych a kvantitatívnych údajov.