Individuálne pracovnoprávne spory - Nevická, Denisa
Analýza stavu Civilného sporového poriadku, komparácia všeobecného ustanovenia a osobitných ustanovení o individuálnych pracovnoprávnych sporoch a poukázanie na prínosy, prípadne komplikácie, spojené s právnym stavom de lege lata (podľa platných zákonov). Postrehy a formulácie pre skvalitnenie vedenia pracovnoprávnych sporov v Slovenskej republike. Pracovnoprávne vzťahy a procesné nároky z nich vyplývajúce ako predmet sporu a súdneho rozhodovania.