Assessing the Social Carrying Capacity of Sucha Bela Gorge - Fodranová, Iveta, 1959-
Cieľom empirickej štúdie bolo kvantitatívne určiť spoločenskú únosnosť špecifickej oblasti určenej na rekreačné účely a cestovný ruch - rokliny Suchá Belá. Rozdiel medzi očakávaným a vnímaným produktom vedie k spokojnosti, alebo nespokojnosti návštevníka.