Životné minimum od 1.7.2020 a dávky naň nadväzujúce - Tichý, Miroslav
Sumy životného minima sa upravujú vždy k 1.júlu bežného kalendárneho roka na základe koeficientu rastu čistých peňažných príjmov na osobu alebo koeficientu rastu životných nákladov nízkopríjmových domácností. Čo sa považuje a čo naopak nie za príjmy na účely určenia súm životného minima. Zvýšenie sumy životného minima. Úprava dávok a príspevkov naviazaných na životné minimum.