Emocionálne inteligentná verejná správa - je to len Utópia? - Rovenská, Denisa
Analýza úrovne emocionálnej inteligencie a jej faktorov u zamestnancoch verejnej správy a analýza možných rodových rozdielov v jej úrovni. Ustálenie definovania pojmu emocionálna inteligencia, jej štruktúra a konceptuálny model vo verejnej správe. Výskum úrovne emocionálnej inteligencie formou dotazníka na respondentoch zamestnaných vo verejnej správe v rámci Slovenska, s analýzou výsledkov.