Najmenej rozvinuté okresy v Slovenskej republike – problémy a riešenia - Hrabovská, Zuzana
Analýza oblastí podpory a nástrojov na podporu najmenej rozvinutých okresov v podmienkach Slovenskej republiky, regióny dlhodobej chudoby. Posúdenie vplyvu daných nástrojov na zmierenie negatívnych ekonomicko-sociálnych vplyvov (najmä nezamestnanosti). Perspektívy a možnosti riešenia problémov pre predmetné regióny.