Statistical Analysis of the Financial Performance of Organic and Conventional Farms in the Czech Republic with Respect to their Size - Hampl, Filip
Ekologické poľnohospodárstvo ako ekologická alternatíva k tradičným poľnohospodárskym technikám. Zhodnotenie, či existujú rozdiely vo finančnej výkonnosti českých poľnohospodárskych podnikov merané ukazovateľmi finančnej analýzy vo vzťahu k vybranému poľnohospodárskemu systému (konvenčný vs. ekologický), veľkosti farmy (vzhľadom na ekologické a konvenčné farmy) a vzájomné pôsobenie týchto dvoch faktorov v období rokov 2012 - 2016.