Investments of Czech Farms Located in Less Favoured Areas After EU Accession - Zdeněk, Radek
Vývoj a štruktúra fixných aktív českých fariem a ich investičné správanie. Údaje z dlhodobého (2003 - 2016) zisťovania fariem a kategorizovanie do troch skupín podľa ich podielu na poľnohospodárskej pôde v znevýhodnených oblastiach. Vývoj hmotných fixných aktív a ich štrukturálny rozvoj poukazujúci na význam investícií do poľnohospodárskych podnikov.