<The> Importance of Customer Loyalty Programs in the Airline Industry - Wever, Mark
Úloha vernostných zákazníckych programov v európskej leteckej doprave a ich dôležitosť pre letecké spoločnosti a zákazníkov. Prieskum, či zákazníci preferujú vernostné programy alebo lacné ceny leteniek.