Covid-19: reálný test stability finančního sektoru - Nidetzký, Tomáš
Správa o finančnej stabilite v čase pandémie. Prezentácia rizík pre budúci vývoj, ktoré súvisia s danou situáciou. Pozornosť je venovaná kapitálovým rezervám a nástrojom zameraným na odolnosť finančných inštitúcií voči dopadom Covid-19. Stav kondície ekonomiky a fázy ekonomického a finančného cyklu.