Fintechy v EU rostou jako houby po dešti. Máte v nich přehled?
Otvorené bankovníctvo okrem nesporných výhod prináša so sebou aj hrozby. Príklady možných riešení pre banky v rámci posilnenia bezpečnosti. Stručný prehľad počtu poskytovateľov finančných služieb podľa PSD 2 v EÚ.