Jaké má zkapalněný zemní plyn vyhlídky jako palivo pro kamiony? nyní je řada na státu - Kydlíček, Vladimír
Praktickému uplatneniu skvapalneného zemného plynu v dopravných firmách v Čechách, momentálne bráni niekoľko faktorov. Nadobúdacia cena vozidla je natoľko vyššia, že i pri aktuálnej cene LNG v Čechách, sa jeho nákup doposiaľ neoplatí. Pohon na LNG nie je zohľadnený v tarifách elektronického mýta ani v sadzbe cestnej dane.