Mezi Evropou a Asií přibývá vlaků - Toman, Pavel
Koronakríza výrazne zablokovala medzinárodnú prepravu tovaru medzi kontinentami. Lietadlá a lode nejakú dobu stáli a šance sa chytila medzinárodná železničná preprava. Železnica ponúka zaujímavý rýchlostný variant medzi lietadlom a loďou, je ekologická a teší sa podpore čínskych úradov.