Moderní software pro přepravní logistiku - Dvorský, Daniel
Dnešný logistický svet je do veľkej miery závislý na softvéri, ktorý riadi väčšinu procesov na pozadí businessu. Je preto nutné, aby práve tento softvér bol už od začiatku koncipovaný tak, že sa môže kedykoľvek efektívne prispôsobiť aktuálnej situácii na trhu. Moderné softvérové riešenie by teda malo byť modulárne, škálovateľné, monitorované a ľahko integrovateľné.