Spotreba a produkcia mäsa v kontexte potravinovej sebestačnosti Slovenskej republiky - Tóth, Miroslav, 1961-
Potravinová sebestačnosť, ako ukazovateľ miery zabezpečenia výživy obyvateľstva z vlastných potravinových zdrojov krajiny. Odporúčaná výživová dávka potravín vypracovaná Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Teoretická potreba vybraných druhov mäsa (hovädzie, bravčové a hydinové) na zabezpečenie odporúčanej výživovej dávky na obyvateľa Slovenskej republiky na rok. Udržateľná výroba potravín a udržateľné poľnohospodárstvo.