Zachrání důchody současné generace spoření na stáří? - Durdisová, Jaroslava
Definícia mantinelov a základných možností konfigurácie dôchodkového systému v kontexte očakávanej nevyváženosti verejných financií. Kríza súčasného dôchodkového systému v ČR. Analýza jednotlivých faktorov udržateľnosti penzií. Klasifikácia podľa ich dopadu na systém a úroveň sociálneho zabezpečenia.