Informovanost o mediaci v evropském a českém kontextu - Holá, Lenka
Veľmi nízka informovanosť verejnosti o mediácii. Ako ukázali výsledky reprezentatívneho výskumu, aspoň základné povedomie o mediácii je prítomné len u skupín s vyšším dosiahnutým vzdelaním. Zdôraznenie potreby osvetových kampaní so špeciálnym zameraním sa na populáciu s nízkou informovanosťou o danom pojme.