Vývoj webové aplikace pro zjištění finančního zdraví municipalit Moravskoslezského kraje - Majerová, Ingrid
Finančná stabilita obcí ako dôležitý faktor pre dlhodobo udržateľný rozvoj obcí. Predstavenie procesu vytvárania webovej aplikácie pre stanovenie finančného zdravia obcí v Moravsko-sliezskom kraji. Daná aplikácia by mala uľahčiť hodnotenie finančnej stability obcí najmä na základe potrieb vlády alebo inštitúcií.