Effects of Covid-19 Pandemic on Food Security and Household Livelihoods in Kenya - Ouko, Kevin Okoth
Cieľom tohto príspevku je prispieť k pochopeniu výsledných účinkov nového koronavírusu na potravinovú bezpečnosť a živobytie domácností v Keni. Dosahuje sa to poskytnutím komplexného prehľadu literatúry o minulých globálnych epidémiách, pandémiách a prírodných nebezpečenstvách a katastrofách a ich vplyve na potravinovú bezpečnosť a živobytie domácností.