Effect of Agricultural and Non-agricultural Exports on Economic Growth in Ivory Coast - Kouakou, Paul-Alfred Kouakou
Empirické zhodnotenie vplyvu poľnohospodárskeho a nepoľnohospodárskeho vývozu na hospodársky rast v Pobreží Slonoviny. Používajú sa údaje Svetovej banky (svetové rozvojové ukazovatele) a centrálnej banky západoafrických štátov. Skúmané obdobie od roku 1985 do roku 2015. Analýza údajov pomocou autoregresívneho rozdeleného zisku.