On the Comprehension of Metonymical Expressions by Arabic-Speaking EFL Learners: A Cognitive Linguistic Approach - Zibin, Aseel
Skúmanie metonýmií arabsky hovoriacich EFL (English as a Foreign Language) študentov. Typológia a predchádzajúce štúdie spracovania metonýmie. Použitie štatistickej a kvantitatívnej analýzy.