Pravdepodobný víťaz krízy sa volá eCommerce bezpečný virtuálny obchod
Odvetvím, ktoré pravdepodobne na koronakríze a jej následkoch získa najviac a natrvalo, je okrem výrobcov dezinfekcie jednoznačne internetový obchod. Neviditeľný nepriateľ číslo jeden zatvoril kamenné predajne, reštaurácie a vyhnal z práce domov milióny školákov a ich rodičov. Nové segmenty posilnili. Kríza aj prostredníctvom zmien v oblasti eCommerce urýchľuje trend digitalizácie bankovníctva.