Quality and Lean Management Aproach in Maintenance - Šlaichová, Eva
Analýza rôznych metód pomocných procesov výroby a formulácia podmienok použitia oblasti výroby plastov. Porovnanie výhod a nevýhod kažnej metódy z hľadiska ich vhodnosti pre optimálny chod pracoviska. Zostavenie prípadovej štúdie a odporúčaní pre určenie vhodnej metódy pre pracovníkov v údržbe.