<The> Coronavirus Crisis and the End of the Social Life in Slovakia? - Baculáková, Kristína, 1988-
Koronavírus a jeho mimoriadny zásah do spoločenského a kultúrneho života. Stručný súhrn zmien, ktorý negatívne zasiahol do každodenného života človeka. Odhalenie "dvoch tvárí" slovenskej spoločnosti počas krízy.