Poistné právo v kontexte legislatívy EÚ - Jurkovičová, Lujza
Európske pramene poistného práva. Pojmy ako poistenie, jeho základné znaky a úloha. Pojem a predmet európskeho poistného práva. Právny poriadok Európskej únie. Jednotný európsky trh.