Platí se za lokalitu - Novotný, Radek
Výhodná poloha hál ako dôvod stavania na náročných brownfieldoch. Výška nájmu priemyslových hál nezávisí od veku budovy ale od lokality. Citylogistika. Výstavba moderných priemyslových objektov s malými jednotkami v Prahe.