Distribuce jde na východ - Toman, Pavel
Nedostatok voľných plôch v hlavných logistických lokalitách v Českej republike. Rast nákladov na pracovnú silu. Príležitosti k rozvoju obchodu a efektívnejšie distribučné modely.