Přijdou přepravy bez hranic? - Toman, Pavel
Medzinárodná preprava v európskych krajinách spojených členstvom v únii. Nariadenia Európskej únie o službách cezhraničného dodávania balíkov s dôrazom významu na služby obecného hospodárskeho záujmu. Pripravované zmeny novej legislatívy Európskej únie.