Mailstep připravuje unikátní fulfillment systém s prvky AI - Novotný, Radek
Logistická spoločnosť Mailstep vyvíja súbor softwarových nástrojov. Zahŕňa univerzálne rozhranie pre dátové napojenie on-line obchodníkov, systém riadenia skladu s originálnym spôsobom vychystávania, prvky umelej inteligencie a aplikáciu. Externé fulfillment služby sprístupnené malým e-shopom.