Národná identita v prejavoch pravice vo Francúzsku - Melušová, Elena, 1953-
Príspevok je venovaný spoločenskej situácii vo Francúzsku. Cieľom je poukázať na problém a vnímanie národnej identity Francúzov, a to cez úryvky z prejavov hlavných predstaviteľov francúzskej pravice počas predvolebných mítingov z roku 2007.