Humanitární logistika využíva velbloudy i drony - Blechová, Eva
Humanitárna organizácia Lékaři bez hranic (Médecins Sans Frontiéres). Logistika ako najdôležitejší článok celej organizácie. Logistika v krízových situáciách. Krízové riadenie s pomocou moderných technológií.