Sociálna kompetencia vo vzdelávacom procese - Kunovská, Ingrid, 1976-
Kľúčové kompetencie sú dôležitým faktorom, ktorý je možné v praxi pozitívne uplatniť. Zároveň poskytujú nástroj na osobný rozvoj a úspešnú účasť jednotlivcov v spoločnosti a pracovnom živote. Ich zvládnutie a zlepšenie sa považuje za proces celoživotného vzdelávania vo všetkých sférach života, nielen v práci alebo štúdiu.